Ahoj lidi.
Jmenuji se Vlasta, jsem z Prahy. nar. 1990.
Airsoftu se věnuji cca. 8 let a od začátku se snažím co nejvíce napodobovat gear jednotky která mi slouží jako vzor a předloha. Což se mi teď poslední dva roky tak úplně nedaří ale...
K věci.
Jsem tak trochu milovník historické části vojenství a tedy mou předlohou je 2. prapor US Rangers v období WWII.
Vyzbrojen jsem TM Colt 1911 GBB a WE M14, prozatímně bez upgradu. (Ta pitomá klec na náboje u M1 Garand co se vyhazuje mě "bohužel" přesměrovala k trochu mladší pušce)
To je asi pro tento okamžik vše. Zdravím a děkuji za přijetí do Gasas.

Re: Představte se prosím
#32nazdarek som Stevo mom. z prahy inac Trencan no nenapodobnujem a neorientujem sa k ziadnej specifickej casti armady ani jednotky nosim co mi pasuje pouzivam co mi pasuje az mozno na slabsiu alergiu na vychodny blok :-) ale som rad ze som sa stal sucastou nieco podobne uz bolo nacase zalozit nakolko dnesny airsofthasici stoja za ....  takze z mojou mini vyzbrojou co je glock 18c od WE a M4 od We :-) snad budem rovnocenny super a dufam ze sa to coskoro rozbehne a konecne ziska pojem airsoft urcitu uroven a realitu na ktoru sa ja osobne moc tesim Softu zdar.

#33Tak vás tu vítám kluci, M14 jsem nedávno střílel a od tý doby mi leží v hlavě. Ještě že nejsou peníze a odvaha jít do dalšího kvéru. No a kupodivu to vypadá že i WE M4 je tu rarita   Tak šup založit chlívek a napsat co se vám tam už vysralo, co je dobrý a samozřejmě fotky, na těch celej internet stojí....
 Tak šup založit chlívek a napsat co se vám tam už vysralo, co je dobrý a samozřejmě fotky, na těch celej internet stojí....
Btw. Pražáci - to budeme muset udělat nějakej sraz na pivku..

Tak šup založit chlívek a napsat co se vám tam už vysralo, co je dobrý a samozřejmě fotky, na těch celej internet stojí....
 Tak šup založit chlívek a napsat co se vám tam už vysralo, co je dobrý a samozřejmě fotky, na těch celej internet stojí....Btw. Pražáci - to budeme muset udělat nějakej sraz na pivku..
#35Zdravim lidi. Jmenuju se Gabriel pochazim z Loun. Po 7 letech hrani AS s aeg jsem okusil vuni gasu. A uz nemenim :) Zacal jsem s KC 02 od KJW. Ale tu jsem musel prodat casem. Momentalne mam 2xglock 18C WE a pouzivam je do kitu RONI. Zatim zustavam u tohodle ,jeliko zjistuju ze z male pistolky jde dosahnout krasne vykony. :) A bez problemu dokaze konkurovat s dostrelem a kadenci dlouhym zbranim. :) O jakekoliv nove poznatky ohledne glocku od WE se rad podelim. Tesim se na diskuze s vama.

#36Čau, jsem Jakub z Liberecka, s AS začínám a protože zvuk el motorku nemusím plyn byl jasná volba ;). Jako technickej štoural doufám že se tu dozím nové věci a třeba i něčím novým přispěju.

#37Kluci vítám vás, koukám že budete přínos pro všechny.
Tak neváhejte a sepište představení svojich zbraní, co jste vylepšily, jaká je úsťovka apod......a samozřejmě když není fotka, tak to neexistuje

Tak neváhejte a sepište představení svojich zbraní, co jste vylepšily, jaká je úsťovka apod......a samozřejmě když není fotka, tak to neexistuje

#38Ahojte,
Volám sa Rado, som z SVK (BA)
Fungujem na AEG (VFC HK416)
mal som GBB SIG SAUER od KJW
V dohľadnej dobe budem mať KWA HK45
A o troška neskôr plynovku MP7 (momentálne si robím prieskum a čakám na referencie na internete, nakoľko zatiaľ jediná replika 1:1 je od VFC a vraj vnútornosťami nič moc)
Na GBB ma fascinuje hlavne reálnosť zásobníkov, zaobchádzania a činnosť zbraní.
Rád by som v okolí videl viac only Gas akcií... čo je asi beh na dlhé traťe...
																					Volám sa Rado, som z SVK (BA)
Fungujem na AEG (VFC HK416)
mal som GBB SIG SAUER od KJW
V dohľadnej dobe budem mať KWA HK45
A o troška neskôr plynovku MP7 (momentálne si robím prieskum a čakám na referencie na internete, nakoľko zatiaľ jediná replika 1:1 je od VFC a vraj vnútornosťami nič moc)
Na GBB ma fascinuje hlavne reálnosť zásobníkov, zaobchádzania a činnosť zbraní.
Rád by som v okolí videl viac only Gas akcií... čo je asi beh na dlhé traťe...
							Naposledy upravil(a) Scath dne 29 čer 2014 15:17, celkem upraveno 1 x.

#39Vítej, bratře ze Slovenska  vybíráš si zajímavý kvéry, až budou nakoupený tak určitě napiš taky se mi líbí
 vybíráš si zajímavý kvéry, až budou nakoupený tak určitě napiš taky se mi líbí  

#40Ahoj jsem Jiří, na netu znám jako Kostbone. Se softem teprve začínám, ale hned jsem se zamiloval do CAA RONI Kittu. Společně s Glockem a delší hlavní bych z ní chtěl časem udělat primárku, nebo alespoň konkurenční zbraň proti ostatních s AEG. Zároveň také momentálně řeším neduhy plynovek a WE Glocků. Rád si nechám poradit a rád poradím, na co jsem již přišel, takže se klidně ptejte.