Re: VFC M4
#201Beeps zkus tam dát to pero jestli to jde, fixuje náramně aretaci.V podstatě jsem neměl problém nikdy když jsem to takhle vyřešil. Jen vymyslet ten system kam ho dát a jak. Případně zjednodušit přepákování nebo jak to tam je. Nejspíš je tam hodně táhel na kterých jsou pohyby a pak se to dá do pohybu a jako celek to pak ujíždí nahoru a dolů-nejde to vychytat.Případně překopat ten celej hopovej system-zjednodušit. Teflonka se za čas vymačká.

je po výplatě tak se utrácí.. ta hopka by ten problém měla úplně vyřešit a ještě mi dovolí používat ML gumky.. tak sem zvědavej
 je po výplatě tak se utrácí.. ta hopka by ten problém měla úplně vyřešit a ještě mi dovolí používat ML gumky.. tak sem zvědavej  Jestli by nebyl odkaz,kde je to nějak rozebraný a popsaný co a jak.
 Jestli by nebyl odkaz,kde je to nějak rozebraný a popsaný co a jak. Komora vypadá udělaná moc pěkně. Tady bych je podezíral z obšlehu od inokatsu-ratechu,jen před tím to bylo celý jako stříbrný....důležitý jak to chodí a jak je to přesný na cíl a hlavně jestli s tím jsi spokojenej.Pak je to v pořádku.
 Komora vypadá udělaná moc pěkně. Tady bych je podezíral z obšlehu od inokatsu-ratechu,jen před tím to bylo celý jako stříbrný....důležitý jak to chodí a jak je to přesný na cíl a hlavně jestli s tím jsi spokojenej.Pak je to v pořádku.