, plamen bych na to taky nedal tyhle " kovový" materiály se rádi rychle roztečou . Jednou jsem takhle ohříval kladívko od revolveru a najednou během vteřiny nebylo
 , plamen bych na to taky nedal tyhle " kovový" materiály se rádi rychle roztečou . Jednou jsem takhle ohříval kladívko od revolveru a najednou během vteřiny nebylo  . Podle mě poklepávat tam a zpátky a povolí se to.
 . Podle mě poklepávat tam a zpátky a povolí se to. , plamen bych na to taky nedal tyhle " kovový" materiály se rádi rychle roztečou . Jednou jsem takhle ohříval kladívko od revolveru a najednou během vteřiny nebylo
 , plamen bych na to taky nedal tyhle " kovový" materiály se rádi rychle roztečou . Jednou jsem takhle ohříval kladívko od revolveru a najednou během vteřiny nebylo  . Podle mě poklepávat tam a zpátky a povolí se to.
 . Podle mě poklepávat tam a zpátky a povolí se to.vietnammarine píše:Honzo, nechci radit, ale vis jak dopadli vsechny kvery, ktery si zkousel upgrejdovat... Uprimne mi je ty pusky lito, kor kdyz funguje.
Sent from my iPhone using Tapatalk

u WE koupíš díl kterej zkurvíš hned , ale tady budeš dlouho bez M4
 u WE koupíš díl kterej zkurvíš hned , ale tady budeš dlouho bez M4 . Tak Vás poslechnu a nechám to raději být, než se něco stane.
 . Tak Vás poslechnu a nechám to raději být, než se něco stane. ještě něco sem tam zkurvíš a pak už budeš v poho.
 ještě něco sem tam zkurvíš a pak už budeš v poho.  neboj.
 neboj.
 a malí děti se musej vodit.Tak to když tam nech na morise,tam to zkurvíme všichni.A těch radilů a kecalů co tam budeš mít kolem.To se taky dobře dělá když ti někdo čumí na hrabky a má k tomu chytrý připomínky.
 a malí děti se musej vodit.Tak to když tam nech na morise,tam to zkurvíme všichni.A těch radilů a kecalů co tam budeš mít kolem.To se taky dobře dělá když ti někdo čumí na hrabky a má k tomu chytrý připomínky. 
 a ty tam byly tak přilepený, že to prostě ven nešlo, strhnul bych hlavu šroubu. Ještě ty šroubky neměli něco za co jde zabrat jako je torx, ale obyčejnou křížovou hlavičku. Tak jsem to tenkrát poslal do Anareusu ( na radu člověka s hk417 - tomu se povedlo tu hlavu strhnout a tam mu to opravily, takže s tím měli zkušenost ) a museli celou tu přední část závěru s tryskou dát do vařicí vody aby povolilo lepidlo a pak to vyšroubovat... já to s tou vodou doma zkoušel a nešlo mi to
 a ty tam byly tak přilepený, že to prostě ven nešlo, strhnul bych hlavu šroubu. Ještě ty šroubky neměli něco za co jde zabrat jako je torx, ale obyčejnou křížovou hlavičku. Tak jsem to tenkrát poslal do Anareusu ( na radu člověka s hk417 - tomu se povedlo tu hlavu strhnout a tam mu to opravily, takže s tím měli zkušenost ) a museli celou tu přední část závěru s tryskou dát do vařicí vody aby povolilo lepidlo a pak to vyšroubovat... já to s tou vodou doma zkoušel a nešlo mi to 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti