Re: KSC vz.61
#151Jo napíšu,je to nějak v listopadu...no nějak takhle,někde to na netu určitě bude.

Tak mám dojem,že jsem na to přišel. Je jen potřeba jeden ten druk-hřebík-nejt a nejspíš vyšší než co je na podpažáku normálně. Jako delší myslim, ne vyšší jako na průměru větší.....Normálně dáš opasek na sebe a pak podpažák. Opasek stáhneš jak asi máš,nebo o díru míň a pak navěsíš podpažák.Řemínek od podpažáku protáhneš pod opasek a ten druk prostrčíš tím řemínkem na vnitřní straně a opaskem co je díra na stahování-jde to nejspíš jen na tom origu výsadkářským co máš ty,páč novější model už má díry  na jehlu v opasku oplechovaný-tuším model 85? a to už výsadek měl 58ičky sklopice....... jako dirkáč us.,no a konec řemínku pak zase už na vnější straně prostrčíš tím drukem.Výstroj poupravíš na správno.Hotovo.Je to přesně tak debilní a při tom tak jednoduchý jak jen češi uměj.Samo nevim jestli je to předpisově správně,ale takhle to jde super.
 Tak mám dojem,že jsem na to přišel. Je jen potřeba jeden ten druk-hřebík-nejt a nejspíš vyšší než co je na podpažáku normálně. Jako delší myslim, ne vyšší jako na průměru větší.....Normálně dáš opasek na sebe a pak podpažák. Opasek stáhneš jak asi máš,nebo o díru míň a pak navěsíš podpažák.Řemínek od podpažáku protáhneš pod opasek a ten druk prostrčíš tím řemínkem na vnitřní straně a opaskem co je díra na stahování-jde to nejspíš jen na tom origu výsadkářským co máš ty,páč novější model už má díry  na jehlu v opasku oplechovaný-tuším model 85? a to už výsadek měl 58ičky sklopice....... jako dirkáč us.,no a konec řemínku pak zase už na vnější straně prostrčíš tím drukem.Výstroj poupravíš na správno.Hotovo.Je to přesně tak debilní a při tom tak jednoduchý jak jen češi uměj.Samo nevim jestli je to předpisově správně,ale takhle to jde super.  Proto to strčím na ten us dirkáč taky.Tak doufám ,že mi to nějakým výstrojovým řádem z 60tých let nezkazíš.
 Proto to strčím na ten us dirkáč taky.Tak doufám ,že mi to nějakým výstrojovým řádem z 60tých let nezkazíš. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host