KJW a KSC Beretta 93R

#1
Zaujala mě tahle automatická mrcha.Dělají to snad jen tihle 2 výrobci.Pár informací jsem si sehnal,ale nejlíp od někoho z čech,páč zahraniční jsou na prd.Máte to někdo doma? Střílel jste někdo z toho.Postřehy dojmy,informace.Co nejvíc a samo i vlastní názory ze zkušeností.Mohla by bejt doma v arzenálu když by za to stála.Takovejch 120m/sec 0,3g by se tam možná dalo najít. :lol:

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#2
Myslíš tuhle srandu? http://www.airsoftguns.cz/beretta-m93r-gbb-kov-ksc-kwa

Vypadá moc pěkně. Slušně dlouhá hlaveň, rohlík na dost kulí, aniž by trčel půl metr ze zbraně, jen se mi nelíbí ta ručka, ale to se dá asi sundat. Už si o ní zjistil víc informací? Máš pravdu že ze zahraničí tam jsou takový plky na forech, že mi z toho jde hlava kolem, nikdo nic kloudnýho nenapíše, ale to jsem si asi spíš zvyknul na standard tohohle fora, kde se každej snaží napsat něco smysluplnýho.

Jak je to s náhradníma dílama? Kamarád mě odrazoval, že na to tady nic neseženu. Je to vůbec pravda? Neni to prostě jen klasika, že KSC/KWA tu má prostě jen méně dílů než WE?

Ještě koukám je to jen Burst a ne Full auto? Tak jsem to vykoukal z recenze a má to single, burst a když to dáš mezi, tak je to full auto.

Někde píšou 1,4 kg hmotnost ( ož je nějak moc) někde zase 1kg.

Zásobník na 36-38.

Značka STTi má něco společného s KJW, KWA, KSC?

Plus jde na to skládací pažba.
Only in death does duty end.

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#3
Kamarád má pravdu,není na to nikde nic.Má burst,to je dobrý pro úsporu,je to už starej kousek,ale furt dobrej automat a má už integrovanej grip...jen myslím že by mi byla velká a tobě asi taky.Jako zas ta spoušť tak daleko. Ta hlaveň by mohla bejt právě na tom to nej.Pažbu na to tady taky neseženeš. STTi bude nějaká obchodní značka šulína,je to od KSC a z toho se odvíjejících KWA,ASG no a pak to myslím dělá i KJW,ale nemá to burst a to je dost velkej nedostatek,když ho to mít může.Snad rezervní tohlík se tu dá ještě schrastit a tam je taky nějakej divnej počet nábojů uvedenej.Rád bych si z toho picnul a ošahal.Jinak jsem celej jenom glockovej. :lol:

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#4
Tak jsem včera vytáhl M9 od WE a paráda, dlouho mi ležela v připraveném stavu a jak jsem si už zvyknul nosit jenom Glock, tak tohle bylo najednou super kovový monstrum a navíc mi ta tloušťka pažbičky a spoušť nevadila, sedlo to, nevim jak to, asi jsem žil v omylu z Glocka, kterej je přeci jenom užší.

Myslíš že tohle monstrum je dobrej nápad koupit nebo na tom pak hrozně vyhořim s náhradníma dílama a tím že je to už tarý jak si psal?
Only in death does duty end.

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#5
Pokud koupis KSC a nebudeš do něj zasahovat, bude fungovat krasne. Dily jsou problém, ale sehnat se dají. Co se tyče KJW tak si nejsem jisty zda ho ještě dělají ale dily by mohli mit ještě na sklade. Ale asi bych sel do KSC.
King Arms M79 (GAS/CO2/HPA)
KWC 1911 (CO2)
TM 1911 (GAS)
Bear Paw Production OTs-03 SVU (GAS)
GHK AKMN (GAS/CO2)
GHK M4 V2 (GAS)
GHK 553 (GAS)
GHK AUG (GAS)
GHK G5 (GAS)
Daytona G&P WOC M4 (HPA)
Escort MP5A5 (HPA)
VFC Glock 42 (GAS)
G&G GPM92 (GAS)
A&K M60 VN (HPA)
WE M16A1 (GAS)

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#6
Na berettu jako klasickou M9 po americku, tedy typ 92F tady nějaký díly jsou.Je to macek,ale když ti sedí...tak zatím nač kupovat glocka? A bude tam o pár metříků víc než na glocku. Když už máš berettu tak nač kupovat další? Kašli na auto,semi vydrží dýl a nesere se to tolik ani neopotřebovává. Dokup rohlík,případně pár blbin co se ti nezdaj a nebo naopak zdaj dobrý do toho dát a máš spotřebák na blbnutí hnedka.KSCéčko bych si šetřil.
S KSC je to tak jak říká David.Je škoda ho ničit,je spíš na pomazlení. :lol:

No ono je Berett taky jako typů od WE,tak přibliž co konkrétně máš a uvidí se.

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#8
No tak co bys chtěl víc? Máš rohlík na CO2 i na plyn ne ? Jestli ne,tak na léto plyn a na zimu CO2 a jsi vysmátej,Nebo jak uznáš.Nemám rád kombince plynu a CO2,ale jde to slušně.Tady dáš hopgumu a taky stačí.Případně na domazlení další blbosti.To nemusí bejt zlá pistole.Hned bych ji uved do provozu.

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#9
Jo to bude nejlepší, rozeberu, vyčistim promažu a seženu někde chrono a dám vědět, jinak to mám na CO2 a pořád nevim jestli do toho můžu s klidnou hlavou hodit zásobník na plyn a bude to chodit.
Only in death does duty end.

Re: KJW a KSC Beretta 93R

#10
Jestli je to obdoba zásobníku na CO2 jako má glock,tak ten je dost blbej.Do roka bude po něm a nic moc.Kup plynovej a krm to propylenem nebo protechem,budeš spokojenej i v zimě.Na chrono přijď k morisovi na vinohrady a nebo přinesu svoje hradlo.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron