Re: Představte se prosím

#502
Zdarec bando, jmenuju se Martin. S jednou delsi pauzou se airsoftu venuju uz cca 10 let a minulou sezonu jsem propadl kouzlu GBBR. Poridil jsem pro zacatek lehce olitanou WE416 a jelikoz se v zeleze rad vrtam sam, potrebuju nasat potrebne technikalie jak to vlastne cely pracuje:-)

Re: Představte se prosím

#504
Zdravím všechny. Jmenuju se Petr přezdívají mi P.T.. Po 6 lete odmlce se vracím k airsoftu opět v týmu Cobra team Havířov. Sice začíná být v kurzu HPA , ale to mě svyma hadicema, láhvema moc nezaujalo. Ovsem zaujaly me dlouhé plynové pušky, ktere se chovají jak ostré zbraně. Takže doufám, ze tady najdu potřebné informace, abych si vybral to správné a taky věděl jak časem vylepšit. Softu zdar.

Re: Představte se prosím

#507
[quote="Paja"][b][u][size=150][color=#FF0000]Důležité pro všechny nově registrované!!! Bez představení nebudete moci přispívat do fóra a zůstanou vám skryta zbylá témata.[/color][/size][/u][/b][/quote]
Pořídil jsem si WE m16a1, zajímá mne období války ve Vietnamu. Black rifle je pro mne nejhezčí zbraní.

Re: Představte se prosím

#508
Zdar, jsem Petr. Jedu mil-sim (vesta+helma=23kg, štít 13kg, zbraně+munice=10kg;) proto GBB, aby to bylo komplet co nejrealističtější. Začínal jsem na AEG, pak manuály (snipy). Teď už jedině plynovky. Beretta M9(KJW), Glock 18c(TokyoMarui), M4A1(WE), AKM(GHK). Také stojí za zmínku granátomet M203 a ruční granáty STORM 360 a E-RAZ. Do budoucna mě zajímá brokna APS CAM MK III a jelikož v našem týmu vzniká myšlenka obrněné techniky, tak to vidím i na RPG.

Re: Představte se prosím

#510
Zdravím konečně jsem se dostal k plynovým AS zbraním jinak hrraju už par let ne tak aktivně ale i tak už to nějaký pátek je kdy jsem se k tomu dostal
Momentálně z pardubic takže jestli někdo v okolí na rady jak se k tomu pořádně chovat jen sem s tím
v tuto chvíli mam více méně tři plynový mazlíky MP9 M4A1 a Glock 17

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů

cron