No mě napadlo to orámovat.mířidla jak to má Glock jako hledí a jen bílej proužek ze zadu ke směru střelby mušku.Mám to takhle u UZI a zlepšilo se to o dost,jen ta barva jde zase dolů poměrně rychle.Svítící by byly asi lepší.Až to půjdeš vyvenčit,všímej si ovládání,jak se s tím oproti jinejm nakládá co je fajn a co by mohlo bejt lepší.Prodává se tady na to tuším v Alfa takovej nástavec na tělo a pak je ve předu pod hlavní raila na baterku,laser...no na ty kraviny,taková blbost prostě,nasuneš a nějak se to zajistí.Je to na orígo škorpy určený a taky drahý jak vajíčka na klondyke,ale asi bych to nechtěl.Ztratilo by to na autentičnosti.Takhle jak to máš je to nejlepší.
Re: KSC vz.61
#41No mě napadlo to orámovat.mířidla jak to má Glock jako hledí a jen bílej proužek ze zadu ke směru střelby mušku.Mám to takhle u UZI a zlepšilo se to o dost,jen ta barva jde zase dolů poměrně rychle.Svítící by byly asi lepší.Až to půjdeš vyvenčit,všímej si ovládání,jak se s tím oproti jinejm nakládá co je fajn a co by mohlo bejt lepší.Prodává se tady na to tuším v Alfa takovej nástavec na tělo a pak je ve předu pod hlavní raila na baterku,laser...no na ty kraviny,taková blbost prostě,nasuneš a nějak se to zajistí.Je to na orígo škorpy určený a taky drahý jak vajíčka na klondyke,ale asi bych to nechtěl.Ztratilo by to na autentičnosti.Takhle jak to máš je to nejlepší.