Pod zbytek se můžu podepsat, mám uplně stejný dojmy. Proti dlouhejm trošku boby ale je to krásně pohotový a šikovný, vejde se to pomalu až pod nos tak jsem byl samej přískok a kukanda tu a onde, to je zas uplně jiný kafe s takovym drobečkem jak má člověk volnou pazouru a ještě se dá střílet z natažený ruky jako s pistolí, ale musí se člověk dost snažit když s tim chce jednat nějak agresivnějc. Parťák paragán s SVD by mi bodnul. Ale aspoň je prča. A jak řikáš, přesně v moment kdy si někoho nastřelíš a začneš ho ochcávat tak stopka a měnit rohlíček. Jediný co mi vadilo tak jsou otevřený zásobáky, já tou levou rukou furt někde šmatlám a hrabu po zemi a pak chceš zamířit, chytíš a už je to v tom, no to mě dycky zkrátilo žíly uplně. Jsem čekal že mě to bude srát už podle obrázků a taky že jo, musim na to dávat pozor. Se silničem to naštěstí odpadá, to se drží parádně.
 Pod zbytek se můžu podepsat, mám uplně stejný dojmy. Proti dlouhejm trošku boby ale je to krásně pohotový a šikovný, vejde se to pomalu až pod nos tak jsem byl samej přískok a kukanda tu a onde, to je zas uplně jiný kafe s takovym drobečkem jak má člověk volnou pazouru a ještě se dá střílet z natažený ruky jako s pistolí, ale musí se člověk dost snažit když s tim chce jednat nějak agresivnějc. Parťák paragán s SVD by mi bodnul. Ale aspoň je prča. A jak řikáš, přesně v moment kdy si někoho nastřelíš a začneš ho ochcávat tak stopka a měnit rohlíček. Jediný co mi vadilo tak jsou otevřený zásobáky, já tou levou rukou furt někde šmatlám a hrabu po zemi a pak chceš zamířit, chytíš a už je to v tom, no to mě dycky zkrátilo žíly uplně. Jsem čekal že mě to bude srát už podle obrázků a taky že jo, musim na to dávat pozor. Se silničem to naštěstí odpadá, to se drží parádně.Vod podpažáku jsem nic moc nečekal ale sedlo si to, ve finále těžká pohoda. Vůbec mám z toho příslušenství radost, krásně to v tom pak ladí, furt se na to chodim koukat do skříně.
 Budu číhat jestli se ta tlumičová sumka někde neobjeví, ta je fakt šikovná, když nic tak ten originál můžem nechat vobšlehnout, to nějakej kožkař vyfikne ze spaní jak je to jednoduše sešitý.
 Budu číhat jestli se ta tlumičová sumka někde neobjeví, ta je fakt šikovná, když nic tak ten originál můžem nechat vobšlehnout, to nějakej kožkař vyfikne ze spaní jak je to jednoduše sešitý. No měli poslední,tak jsem ho teda vzal.... je jak ze skladu,úplně nový tuším 65rok...tak jako dobrý,ale chybí tam taky ten řemínek na opasek....když jsem to po něm chtěl,koukal jak puk co to po něm chci...neměl nic. Zkoušel jsem si to pak navlíct na sebe...teda nevim na koho to dělali,páč já přece nejsem žádnej obr ani Rambo,ale je to malí i na tom posledním zavěšení...
 No měli poslední,tak jsem ho teda vzal.... je jak ze skladu,úplně nový tuším 65rok...tak jako dobrý,ale chybí tam taky ten řemínek na opasek....když jsem to po něm chtěl,koukal jak puk co to po něm chci...neměl nic. Zkoušel jsem si to pak navlíct na sebe...teda nevim na koho to dělali,páč já přece nejsem žádnej obr ani Rambo,ale je to malí i na tom posledním zavěšení...  ještě jeden druk posunout by to asi chtělo.Tak na tu vejšku ještě dobrý,ale  na šířku ramen-zad je to dost blbý,ještě tak na tričko,ale když bych měl mít vršek od uniformy,tak mě to snad uřízne ruce v ramenou...doufám že se to natáhne,začnu mazat indulonou.Druhý nasrání přišlo doma,když jsem do toho dával škorpa.Ne a ne to zapnout na ten druk.Zase malí.Jestli jen bez sklopky to tam má přijít.....
 ještě jeden druk posunout by to asi chtělo.Tak na tu vejšku ještě dobrý,ale  na šířku ramen-zad je to dost blbý,ještě tak na tričko,ale když bych měl mít vršek od uniformy,tak mě to snad uřízne ruce v ramenou...doufám že se to natáhne,začnu mazat indulonou.Druhý nasrání přišlo doma,když jsem do toho dával škorpa.Ne a ne to zapnout na ten druk.Zase malí.Jestli jen bez sklopky to tam má přijít.....