Nezdá se mi,že by neuměli měřit.To znamená,že to nejde skrze ty jako vývrty?-imitaci vývrtů?Já teda se přiznám,že už jsem to chtěl rušit pro montáž tlumiče,ale neměl jsem srdce to provrtat.Je tam průměr only 7,5mm-jako na vnější průměru hlavně,a ubírat na soustruhu dýlku hlavně,je dost pitomost ne?Ale při nejhorším se samo dá a udělat zahrdlení vhodný pro montáž tlumiče.
 Nezdá se mi,že by neuměli měřit.To znamená,že to nejde skrze ty jako vývrty?-imitaci vývrtů?Já teda se přiznám,že už jsem to chtěl rušit pro montáž tlumiče,ale neměl jsem srdce to provrtat.Je tam průměr only 7,5mm-jako na vnější průměru hlavně,a ubírat na soustruhu dýlku hlavně,je dost pitomost ne?Ale při nejhorším se samo dá a udělat zahrdlení vhodný pro montáž tlumiče.Měl jsem teď o víkendu na treningu taky škorpa a moc jsem si liboval.Střílí fantasticky,ať už tam tlumič je nebo ne. Suvereně srovnáš dostřel M4ek,vůbec nevadí nižší výkon a s 0,36g naprosto rovná trajektorie.Taky na Protechu,bylo vedro-32C,takže propylen byl zbytečnej,navíc ve škorpu úplně.Co jsem si všim,tak i WE mělo někdy problém uklepnout ventil na propylenu.Ve střelbě nebyl znát rozdíl v dostřelu ve srovnání Protech -Propylen.Za to ve zhuntování střev ano.Propylen je v takovejhle vedrech docela na nic.
Ještě by šlo to odtočit na soustruhu na dýlku-jako jen průměr na těch 7,5mm,aby se to protáhlo skrze...ale nevim,zda by na to pak šel dobře ten tlumič.Poměř to a když tak bych řek soustružníkovi aby to upravil jak budeš potřebovat.
 to není solidní jednání.Kdyby to alespoň napsali ten rozměr abys teda věděl....kurvy to jsou.Zajímavý že konkurenční A+ to změřit správně umí.
 to není solidní jednání.Kdyby to alespoň napsali ten rozměr abys teda věděl....kurvy to jsou.Zajímavý že konkurenční A+ to změřit správně umí. 
  ,ovšem výměna-přebíjení hrozný-zdlouhavý.Tak jsem si udělal na to zlepšovák ala Izrael.To je pohoda na ten první rohlík
 ,ovšem výměna-přebíjení hrozný-zdlouhavý.Tak jsem si udělal na to zlepšovák ala Izrael.To je pohoda na ten první rohlík  Nejlíp bylo to MLCE a ALICE.Dal jsi to podle manuálu a taky trochu podle sebe a nazdar.Bylo vyřešeno za hodinu.
 Nejlíp bylo to MLCE a ALICE.Dal jsi to podle manuálu a taky trochu podle sebe a nazdar.Bylo vyřešeno za hodinu.