Mě to "y" místo "I" třísklo do očí hnedka v předešlým příspěvku,ale nechal jsem to bejt. Pro jednou....
Slang mi nevadí,naopak ten mám rád,tak malá země a tolik slangu, nářečí,slov.....
,akorát ten pravopis, mi hned zasvítí blikačka.
To máš neprostou pravdu. Nevim z jakýho bláta to železo kujou. Šroubky třebas na závěru co držej tu tyčku co za ní taháš nabíjecí kliku jsou z takovýho sejra,že je utrhneš při dotahování,páč se povolujou. Když je zalepíš,už je neodšroubuješ a utrhneš hlavu zas. Koho napadne dát šroub skoro tak dlouhej co má M4 v aeg na tu rouru co nese pažbu dát i do rohlíka? A tam je to aspoň m5 tuším,ne m4 jak v těch zásobníkách. A ono i ten šroub na pažbu je děsný. Ano,doslova na krev to rveš a ne tam dát teda imbus,nebo šestihran aby se to dalo řádně dotáhnout.... o tom, že by šroub byl přítužnej neni ani známka. O pevnostních šroubech nemluvě. Nejlíp si to všechno povyměnit za český.
Ono i ty jejich duraly,hliníky....jako to vydrží,neošoupe se.bla,bla bla...pěkný hovno vydrží. praská to taky a vošoupaný natotata. Jedinej kdo snad umí udělat dobrý věci je KM a Angs,ne Angel, pozor na to. Jejich povrch je snad nejlepší a je to i kvalitní+ PDI hlavně. Ratech je jen líbivej na pohled a jde do kopru taky brzy. A hlavně nevědí co si za to říct za prachy.Samý nehorázný sumy.
Nejvíc tě to nasere právě na zásobníkách. Kdo má maličkou vrtačku aby se dostal dovnitř jednoho z dílů a odvrtával jejich blbej šroubek co to šlo jako celek vymyslet úplně jinak? A vyvrtat, odvrtat ještě neznamená že jsi zvítězil,potřebuješ vytahováky a závitníky.To taky každej doma nemá. A zásobník třebas za 50 a víc dolarů můžeš hodit do popelnice.